Om AWN

awn-logo

Virksomheden

A.W. Niemeyer GmbH (AWN) er en tysk virksomhed, som sælger yacht- og bådudstyr fra flere filialer og per postordre. Virksomheden, som har udviklet sig fra en isenkrammerforretning til en international skibsprovianteringshandler, går helt tilbage til det 18. århundrede. Århundreder tilbage i tiden. A.W. Niemeyer er en af Hamborgs ældste handelsvirksomheder og i dag en af de største både- og yachtudstyrs forhandlere i Europa.

Beklædning til sejlads, fritidsbeklædning og udstyr til båden
Den rigtige beklædning er noget af det vigtigste udstyr når for sejlsportsaktive. Udstyret er kendetegnet ved at være vand- og vindtæt og besidde stor modstandsdygtighed. Kravet til sejlads jakker og bukser er primært, at det skal være komfortabelt og behageligt at have på. Samtidig skal det også være moderne og smart. Det er alt sammen berettigede krav til sejlads beklædning. Topmærker i vores sortiment som Musto og Marinepool garanterer højeste kvalitetsstandarder og modebevidst påklædning. I sortimentet af fritidsbeklædning er der ud over vandafvisende og smarte softshelljakker også blandt andet bademode, shorts, smarte bluser og skjorter til damer og herrer. Du finder den passende maritime beklædning til alle slags vind- og vejrforhold. Ethvert beklædningsønske indenom yacht- og sejlsportudstyr vil blive opfyldt i AWN-shoppen.

Teknik og udstyr

For at give båden den sidste politur, hvad angår sikkerhed, elektronik om bord, navigation og pleje fører AWN online shoppe bådtilbehør af høj kvalitet. Et stort udvalg af fendere samt diverse ankre, den passende sejldug og antifoulingmidler er bådtilbehør, som ikke er til at undvære. Bådfendere og ankre sikrer bådens beskyttelse, den rigtige sejldug sørger for den nødvendige komfort og også for beskyttelse af båden og regelmæssig antifouling sørger for at det forbliver rentabelt at holde båd. Desuden føres der i AWN´s online shop et stort udvalg af påhængsmotorer - et centralt tilbehør til båden. Pålidelige og økonomiske Honda motorer, letvægtige og kraftige Mercury motorer sørger for stor glæde på vandet. Forskellige modeller af Minn Kota og Torqueedo er i den sammenhæng takket være elektromotorer også særligt miljøvenlige.


Sejlsports- og yachtudstyr for din sikkerhed om bord

Sikkerhed om bord er utroligt vigtigt for sejlsportsudøvende. AWN online shoppen fører et stort sortiment af sejlsports- og yachttilbehør, som garanterer sikkerheden om bord. Redningsvesten er et uundværligt tilbehør til båden. Særligt ved oprørt hav vil redningsvesten komme i brug og små børn bør for sikkerhedens skyld altid bære en redningsvest. AWN tilbyder et bredt sortiment af komfortable redningsveste af høj kvalitet til voksne, børn og også til husdyrene om bord. Ud over redningsveste omfatter sortimentet også andet vigtigt tilbehør til båden, som sørger for sikkerheden om bord. Blandt andet redningsudstyr som redningsliner, nødsignaler, brandslukkere og redningskranse. Flag, redningsliner og forbudstavler kompletterer sikkerhedsudstyret til båden.


Din komfort om bord

Med AWN online shop tager du en partner med om bord, som har mange års erfaringer med innovative komfortløsninger til din båd. Et alsidigt udbud af komfortabelt udstyr til både og yachter samt et højt kvalitetsniveau forvandler din båd til et sted fuld af velvære. Det inkluderer blandt andet sovekomfort, solsejl, som sørger for behagelig skygge, klapborde af førsteklasses teaktræ og hynder med behagelig siddekomfort.


Over 300 topmærker

I online shoppen finder du ved siden af vores eget AWN-mærke også en række andre mærker, lige fra Musto til Honda med mere, og dermed en bred palette af topmærker indenfor sejlsports- og yachttilbehør. Med et sejlsports- og yachtudstyrs sortiment på mere end 300 artikler er der noget for enhver smag. Hvert mærke har sit eget særkende og individuelle produktsortiment, hvilket gør det muligt at dække individuelle behov.


Kurser for skippere og alle, som vil være det

AWN-skipperakademi tilbyder kurser myndet på forskellige farlige situationer som medicin om bord eller brandslutning på yachter på åbent vand, hvor den rigtige måde og procedure for at tackle sådanne situationer formidles. Desuden udbydes der også generelle kurser til diverse emner, som elektrisk navigation og meteorologi og brug af radar.


En onlinebutik, du kan stole pån

awn_qualitaets_siegel_2020