Betalingsmetode

PayPal:

Der er kun få skridt til betaling:

    Vælg "PayPal" som betalingsmetode ved kassen.
    For at gennemføre betalingen bliver du omdirigeret til PayPal-webstedet.
    Hvis du allerede er PayPal-kunde, kan du logge ind med dine PayPal-brugeroplysninger og starte betalingen.
    Hvis du endnu ikke har en PayPal-konto, kan du oprette en PayPal-konto og derefter bekræfte betalingen.
    Du vil derefter blive omdirigeret tilbage til os (www.awn.de).
    Du vil modtage en betalingsbekræftelse fra PayPal, og din ordre vil blive behandlet straks af A.W. Niemeyer.
    I tilfælde af returnering af bestilte varer vil den tilsvarende værdi af varerne blive krediteret tilbage til din PayPal-konto.

Faktura eller Klarna:

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmuligheder. Betalingen sker til Klarna i hvert enkelt tilfælde:

Faktura:

Med vores partner Klarna er det muligt at betale på konto uden beregning. Hele betalingstransaktionen håndteres af Klarna GmbH. Klarna-faktureringsbetingelserne gælder. Du betaler først for dine varer sikkert og nemt, når du har modtaget og kontrolleret dem. Du får fakturaen tilsendt af Klarna pr. e-mail. Du har 14 dage til at betale fakturaen. Derfor bedes du IKKE overføre penge til A.W.Niemeyer. Vent venligst på betalingsoplysningerne fra Klarna, som du vil modtage (eller har modtaget) via e-mail.

Betalingsfristen er 14 dage fra afsendelsen af varen/billetten/ eller, i tilfælde af andre tjenester, fra leveringen af tjenesten.

Brugen af fakturabetaling kræver en positiv kreditvurdering. I den forbindelse videresender vi dine data til Klarna med henblik på adresse- og kreditværdighedskontrol som led i købsinitieringen og behandlingen af købsaftalen. Du skal forstå, at vi kun kan tilbyde dig de betalingsmetoder, der er tilladte på baggrund af resultaterne af kreditvurderingen.

Du kan finde generelle oplysninger om Klarna her: www.klarna.com. Dine personlige data vil blive behandlet af Klarna i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler og som angivet i Klarnas privatlivspolitik.

Kreditkort:
Kreditkortbetaling er tilgængelig hos A.W. Niemeyer gennem vores partner Shopify Payments. På din PayPal-konto kan du betale for din ordre med Visa, Mastercard eller American Express.

Apple Pay, Google Pay:

Du kan også betale med dette som en del af bestillingsprocessen. For at gøre dette skal du bekræfte betalingen via mobilapps på en understøttet enhed, mens du følger verifikationstrinene. Google Pay bruger de betalingsdata, du har gemt i appen, til transaktionen.